B.O.C brengt het AI-cockpitsysteem naar alle vestigingen landelijk

Gepost door SMINNO GmbH ben


24 juli 2019, Kassel | Hamburg
Nieuw verkooppartnerschap met BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co brengt het AI-cockpitsysteem naar alle vestigingen in het hele landSMINNO en de BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. brengen een revolutie teweeg in de toekomst van digitaal fietsen en tillen genetwerkte mobiliteit naar een geheel nieuw niveau. De bedrijven delen dezelfde passie voor innovatie en technologie voor de tweewielerindustrie. De Kasselse start-up SMINNO ontwikkelt intelligente assistentiesystemen voor het mobiele dagelijkse leven met smartphones en brengt nu zijn AI-cockpitsysteem voor tweewielers naar 33 gespecialiseerde winkels in het hele land.Met in totaal 33 B.O.C.- en Bikemax-vestigingen exploiteert BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. KG het grootste fietsfiliaalnetwerk in Duitsland. Sinds de oprichting 20 jaar geleden profileert het bedrijf zich als een moderne multichannel retailer met een uitgebreid assortiment fietsen, fietsaccessoires en kleding.

“Mobiliteit is de afgelopen jaren sterk veranderd. Fietsen moet tegenwoordig voldoen aan nieuwe eisen, zoals informatieverwerking en -voorziening of entertainment. Het gebruik van smartphones tijdens het rijden wordt daarom elke dag belangrijker. De BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. heeft dit zeer goed onderkend en biedt haar klanten een systeem met de AI cockpit van SMINNO dat precies in hun concept past - eenvoudig, spreekt voor zich en slim. We zijn erg blij om met zo'n sterke verkooppartner samen te werken, omdat we dankzij toegang tot het fietsfiliaalnetwerk een nieuw, groot klantenbestand kunnen aanspreken", zegt Sohrab Noorzaie, oprichter van SMINNO.

Met de slim ontworpen hardware CESAcruise S integreert SMINNO de smartphone perfect op het stuur. Universeel, geluidsverhogend en eenvoudig - de holistische oplossing van hardware en software met een intelligent assistentiesysteem maakt veilig gebruik van de smartphone tijdens het rijden mogelijk.

Met de intuïtieve app CruiseUp biedt SMINNO een softwareoplossing die verschillende functies zoals navigatie, informatie en entertainment op één scherm bundelt en veilig te bedienen is via spraakbesturing.Over de BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. KG
BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. KG is een fietshandelsbedrijf opgericht in Hamburg in 1999. Met in totaal 33 B.O.C.- en Bikemax-vestigingen exploiteert zij het grootste fietsvestigingennetwerk van Duitsland. Als multichannel-dealer biedt de BIKE & OUTDOOR COMPANY ook de mogelijkheid om het assortiment online te bestellen op boc24.de. Het bedrijf heeft in totaal meer dan 850 medewerkers in heel Duitsland.

Over SMINNO Ltd
SMINNO staat voor Smart Innovation en staat voor het doel om te voldoen aan de hedendaagse eisen voor stijlvolle, moderne en tegelijkertijd innovatieve, duurzame producten. In 2016 werd het in Kassel gevestigde bedrijf bekroond met de titel Hessen Champion in de categorie innovatie. De CESAcruise wordt beschouwd als een pionier op de wereldmarkt omdat het het eerste handsfree-apparaat voor een fiets is. SMINNO biedt met haar producten een oplossing die de voordelen en functies van meerdere apparaten combineert en bundelt in één product.

Bedrijf SMINNO GmbH:
Universitätsplatz 12
D-34127 Kassel
Telefoon: +49 (0)561 95379 717
Fax: +49 (0)561 95379716
E-mail: info@sminno.de
Website: www.sminno.de

Bedrijf B.O.C. – BIKE & OUTDOOR COMPANY GmbH & Co. KG:
Friedrich-Ebert-Damm 111 c
22047 Hamburg
Telefoon: +49 (0)40-20 20 97 97
Fax: +49 (0)40-20 20 97 99
E-mail: kundenservice@b-o-c.com
Website: https://www.boc24.de/

← ouder bericht Nieuwere post →laat een reactie achter